Misjuba werkt ook in het buitenland

by Max Versteegh

Daar was het weer die wet van Murphy waar ik al vaker mee te maken heb gehad. Ook nu kon het niet op een slechter moment gebeuren. De vakantie vlucht ging eigenlijk voorspoedig maar dan een lege bagageband.

Dat was dus wel even balen. Het idee om mijn melkflesbenen een kleurtje te geven was de bodem ingeslagen. Maar ik had een tijdje terug een kofferlabel van Misjuba aangeschaft. Een stevige versie van RVS die met een stalen kabel aan mijn koffer vast zat. Dit was een kofferlabel dat als het vliegtuig verongelukt overleeft die het nog steeds. Dan ben ik er niet meer maar dan weten ze wel welke koffer van mij was. 
Na veel verontschuldigingen van mensen achter een bali ging ik maar richting het hotel. Daar aangekomen vroeg ik meteen of ik de inlog code van het internet mocht hebben. Er was zelfs internet op mijn kamer dus vol goede moed zat ik te wachten op een bericht want zo werkt Misjuba. Als je die aanmeld dan koppel je het unieke nummer van de QR-code aan je mailadres en dat is alles.
Dus niemand weet wie je bent en kan daar dan ook geen misbruik van maken maar ze kunnen wel een mail sturen en die kun je over de hele werled ontvangen als je maar bij je mail kunt komen.

Ja hoor het werkt echt want vroeg in de ochtend kreeg ik een bericht op mijn mail dat de koffer gevonden was. Had ik daar een label aan gehad met mijn adres dan was de koffer inclusief zwemkleding nu richting mijn woonplaats gegaan. Maar nu kreeg ik een mail met informatie en een vriendelijk persoon bij de balie van het hotel heeft er voor gezorgd dat die ochtend mijn koffer keurig in de lobby stond.
Echt helemaal top

Comments

  • No comments found

Leave your comments